Vesti


AERS: Saglasnost na cene za javno snabdevanje kupaca JP Srbijagas PDF Štampa El. pošta

Poštovani kupci,

na linku ispod možete pročitati obaveštenje Agencije za energetiku vezanu za davanje saglasnosti na uvećanje cene prirodnog gasa za javno snabdevanje.

http://www.aers.rs/Index.asp?l=1&a=541&id=58&tvid=1

 
Obaveštenje o povećanju cene gasa PDF Štampa El. pošta

Poštovani kupci,

ovim želimo da vas obavestimo da će prema odluci Srbijagasa doći do povećanja cene gasa za 10%. Uvećana cena počeće da se primenjuje od 01.01.2013. godine.

Na linku ispod možete pročitati i zvanično obaveštenje JP "Srbijagas" Novi Sad.

Obaveštenje o povećanju cene gasa

 

 

 
Obaveštenje o novembarskim računima PDF Štampa El. pošta

Poštovani kupci,
dana 02.11.2012. prilikom izrade faktura  za  isporučeni  prirodni gas krajnjim kupcima  za mesec oktobar došlo je do propusta u programu, usled  promene parametara za obračun,  naime kalkulisan je letnji koeficijent temperature od 15C umesto 6C koji važi za zimski period, što je definisano Uredbom o uslovima za isporuku prirodnog gasa ("Sl.glasnik RS", br.47/2006, 3/2010 i 48/2010) član 32a .


Stoga smo u određenim zonama  bili prinuđeni da ponovimo dostavu ispravnih računa sa ispisom "VAŽEĆI RAČUN" , odnosno računi koji nose datum 02.11.2012. se poništavaju,

Izvinjavamo se i zahvaljujemo na razumevanju,

Gas-feromont a.d. Stara Pazova

 

 
Obavestenje o ukidanju odlozenog placanja potrosnje prirodnog gasa PDF Štampa El. pošta

Obaveštenje o ukidanju odloženog plaćanja potrošnje prirodnog gasa

Gas-feromont a.d. Stara Pazova,  Vas obaveštava da se po odluci Upravnog Odbora JP "Srbijagas"  od  25.09.2012. ukida odloženo plaćanje za isporučeni prirodni gas. Od obračunskog perioda 01.11. - 30.11.2012. godine  prirodni gas će biti fakturisan sa dospećem u ukupnom iznosu mesečne potrošnje.

U skladu s tim,  Gas-feromont a.d. Stara Pazova  je prinuđen da ukine odloženo plaćanje 37,5% od ukupnog računa za isporučeni gas koji dospeva na naplatu u roku od šest meseci od roka dospeća prvog dela računa.

Računi za obračunski period  01.11. – 30.11.2012.  za utrošeni prirodni gas će svim potrošačima biti fakturisani sa dospećem u ukupnom iznosu mesečne potrošnje.

Ovakav način fakturisanja potrošačima je neizbežna posledica Odluke JP »Srbijagas« kojom je distributerima ukinuta mogućnost odloženog plaćanja.

S poštovanjem,

Gas-feromont a.d. Stara Pazova

 

 
08.11.2011. Rešenje o davanju saglasnosti na odluke o utvrđivanju cena PDF Štampa El. pošta

Rešenje o davanju saglasnosti na odluke o utvrđivanju cene prirodnog gasa za tarifne kupce

Rešenje o davanju saglasnosti na odluke o utvrđivanju cene za pristup i korišćenje sistema za distribuciju prirodnog gasa

Odluku o utvrđivanju cene prirodnog gasa za tarifne kupce i cene za pristup i korišćenje sistema za distribuciju prirodnog gasa možete videti u sekciji vesti.

 
<< Start < Prethodni 1 2 3 4 5 6 7 Sledeći > Kraj >>

Strana 6 od 7
- Copyright © 2008 Gas-feromont a.d. - - design by averes -
- Powered by Joomla! 1.5 -